REISSUA PUKKAA

A83DAA3B-AE2A-4A96-A0BF-D982431EF200.jpeg

Jep! Reissussa jälleen. Täällä mä jälleen Finnairin koneessa istun kuluttmassa penkkiä, tuijottamassa leffoja ja naputtamassa puhelinta. Onneksi näillä pitkillä lennoilla (tämäkin rapeet 11 tuntia) tarjoillaan ruokaa, juomia ja viihdettä. Ilman esim. Finskin loistavii sapuskoita, erinomaista punkkua, wifi mahista ja (ah) näitä leffoja olis tönöttäminen tässä penkillä vähintäänkin todella tylsää. Äärimmäisen iso plussa on myös tän uuden koneen (A350) jalkatilat ja hiljaisuus. Puhumattakaan business luokasta..(U P E E).

Tän vuoden puolelle tää reissu on jo toinen, jos uudenvuoden Dubain pikavisiitti lasketaan mukaan. Viime vuos olikin sitten ennätyksellinen matkailuvuosi mun kohdalla. Kesä- ja joulukuun välillä tuli koluttua: Tokyo, Rhodos, Miami, Mexico ja Dubai. Eli kun antaa mulle mahdollisuuden matkustaa, niin mä matkustan. Matkustan aina kun voin ja vaikka se pienen loven mun budjettiin tekisikin.

Tosissaan oon kokoaikainen opiskelija tällä hetkellä, joten kannan välillä myös läksyt mukanani matkoille. Tälläkin hetkellä mukanani kulkee espanjan kielen kurssikirja ja tehtävät. Eli opiskelun tulos ei ole se mistä löystän hihnaa. Teen vain kaksi kertaa enemmän hommia ennen kun heitän matkalaukkuni matkalle ruumaan.

Tällä hetkellä lentoaikaa on jäljellä vajaa tunti ja määränpää häämöttelee kartalla, joten kuvat, vinkit ja tarinat Kuuban Havannasta tulossa pian!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s