Olet ainutlaatuinen

 

fullsizerender_6

Ainutlaatuisena mielletään asioita ja kokemuksia, joilla ei ole korvaavaa kappaletta maailmassa. Asioilla ja kokemuksilla millä on ainutlaatuinen merkitys elämässäsi. Oletko koskaan pysähtynyt miettimään, että myös Sinä olet ainutlaatuinen. Sinua on vain yksi kappale tässä maailmassa ja sinun tapasi mieltää ja ajatella asioita ovat ainutlaatuisia.

Miten pystymme hallitsemaan mieltämme? Miten pystymme olemaan se: Paras versio itsestämme? Miten käsittelemme negatiivisia asioita, vai jätämmekö ne käsittelemättä? Miten voisimme saavuttaa henkisen tasapainon ja voida hyvin? Kuinka voisimme oppia uutta itsestämme, sekä kasvaa ja kehittyä ihmisenä.

Kävin kuuntelemassa hyvinvoinnin valmennusyhtiö True Hearts NLP Finlandin: Senior NLP-kouluttaja, NLP Master Trainer & Coach, Reetta Vanhasen valmennusta mielenhallinnasta ja tietoisen läsnäolon vaikutuksesta hyvinvointiin. Mielellämme on suuri vaikutus siihen miten koemme, kuulemme ja näemme asiat. Mielellä on vahva yhteys kehoomme ja NLP-tekniikan avulla voimme kasvattaa tietoisuuttamme ja oppia hallitsemaan tunteitamme, sekä käyttäytymistämme.

fullsizerender_3

 

Neuro, Linguistic, Programming

NLP-lyhenne tulee siitä miten aivomme toimivat. Neuro kuvastaa aisteja, hermostoa ja mieltä. Linguistic: kehon kieltä ja kielen rakenteita, Programming on toimintatapojen-, ja mallien prosessointia. NLP on: tietoisuuden kasvattamisen väline. NLP-tekniikan avulla voimme hallita mieltämme asioissa, jotka tiedostamme. Miellämme asiat hyvinä tai huonoina. Nämä asiat koostavat tunnekokemuksen, joka näkyy kehosi ulosannissa: käytös, asenne, vuorovaikuttaminen ja toimiminen. Mieli on väline jota pystyy hallitsemaan ja johon pystyy vaikuttamaan. Muutokset ovat mahdollisia.

fullsizerender_6

 

Ole paras versio itsestäsi

Näkyy ja kuuluu True Hearts –valmennusyhtiön ulosannissa. On hyvin vaikuttavaa, että todellisella läsnäololla ja kiinnostuksella mieleen voi saada pysyviä tuloksia elämään. Jokainen meistä on ’’oman onnensa seppä’’ on sanonta joka osaltaan pitää paikkaansa ja tuomalla tuohon muutaman ’’takojan’’ lisää voi onnellisuuden ymmärtäminen kasvaa valtavasti. Vaikka olemme ainutlaatuisia, me emme ole yksin. Jokainen meistä varmasti unelmoi onnellisesta elämästä ja rakastamisesta ja rakastetuksi tulemisesta. Jos elämässäsi on kohta jolloin kaipaisit muutosta, ymmärtämistä tai tietoa: suosittelen. Jos elämässäsi on kaikki hyvin ja et kaipaa varsinaista muutosta: suosittelen. Henkinen hyvinvointi ja mieli on asioita, josta ei voi koskaan oppia liikaa. Jos kiinnostuit: käy tutustumassa hyvinvoinnin valmennusyhtiön toimintaan, ihmisten kokemuksiin ja tavoitteisiin. Itselleni valmennus toi paljon uusia mieltä avaavia aspekteja ajattelumaailmaani ja asioiden käsittelymuotoihin. Aidot sydämet ovat ainutlaatuisia.

 

fullsizerender_2

Mieli on kuin laskuvarjo. Se toimii vain silloin, kun se on auki. –True Hearts

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s